Naše Usluge

wordpress image

WordPress

Od novina i časopisa do nekih od najvećih blogova, WordPress čini više od 30 procenata celokupnog interneta. To WordPress čini jednim od najpopularnijih i najcenjenijih sistema za upravljanje sadržajem na Internetu.
start making your company website image

Sajt Firme

Velika većina ljudi koja traži advokata, stomatologa, doktora ili bilo koju drugu firmu započinje pretragu na mreži. Zato je važno uložiti u profesionalnu veb stranicu koja predstavlja vašu firmu. U današnjem svetu komunikacija je ključna, kao i prvi utisak o poslu.
man thinking about redesign image

Redizajn Sajta

Pitate se da li je vreme za redizajn vašeg sajta? Da li je vaš sajt star nekoliko godina, a dizajn zastareo? Pa, došli ste na pravo mesto! Skoro polovina vaših posetilaca procenjivaće vaše usluge na osnovu dizajna vašeg sajta. Dozvolite nam da ga modernizujemo i da privučemo više posetilaca.
laptop tablet and phone

Mobilna verzija sajta

Uz rastuću popularnost mobilnih uređaja, važno je dizajnirati veb stranicu koja je kompatibilna sa svim ovim platformama. Responzivan sajt prilagođava svoj sadržaj uređaju preko koga se gleda.
woman using phone

Integracija društvenih medija.

Društveni mediji su dozvolili publici da se bavi brendovima više nego ikad ranije. Društveni mediji vam pružaju mogućnost da proširite ličnost vaše kompanije, a puno kupaca uživa u povezivanju sa preduzećima na neformalan način.
blog image

Blog

Uspešan veb-sajt je sajt koja privlači publiku i inspiriše tu publiku da deluje. Blog je odličan način za pokretanje diskusije o vašem brendu. Pojedinac može podeliti post na blogu koji zauzvrat dovodi nove potencijalne kupce na vašu veb stranicu koji žele da saznaju više o vašoj kompaniji.